Tréninkový plán TRX®

Potřebujete svůj trénink nejen oživit ale hlavně zefektivnit? Přinášíme vám tréninkové plány na jeden den, na týden nebo na celý měsíc!

KAŽDÝ TRÉNINK OBSAHUJE VIDEO

v reálném čase (tzn. že cvičit budeme celou dobu s vámi!). Ve videu dále najdete tréninkovou kartu s popisem jednotlivých cviků, počtem opakování a s výzvami na závěr. Kartu vám můžeme na požádání poslat v PDF formátu na email, abyste si ji mohli vzít kamkoliv s sebou. Těšte se na širokou škálu cvičení s nejpopulárnější pomůckou ze světa fitness a systematický program tréninků, který vás udělá fit a posune trénink vás nebo vašich klientů o level dál. Ať už jste hobbi válečník nebo zvídavý trenér, TRX TRÉNINKOVÝ PLÁN je skvělou pomůckou k programingu vašeho tréninku.

TRX Tréninkový plán - týden 1

TRX Tréninkový plán - týden 2

TRX Tréninkový plán - týden 3

TRX TRÉNINKOVÝ PLÁN. Čtyřikrát týdně trénink. Každý trénink obsahuje video v reálném čase a také Ti na požádání zašleme tréninkovou kartu s popisem jednotlivých cviků, počtem opakování a s výzvou na závěr. Přinášíme vám nástroj, jak svůj trénink nejen oživit, ale hlavně zefektivnit. Můžete se těšit na širokou škálu cvičení s nejpopulárnější pomůckou ze světa fitness a systematický program tréninků, který vás udělá fit a posune trénink vás nebo vašich klientů o level dál. Ať už jste hobby válečník a nebo zvídavý trenér, TRX TRÉNINKOVÝ PLÁN je skvělou pomůckou k programingu vašeho tréninku. 

pomůcky: TRX

délka 1 tréninku: 35min

počet tréninků: 4

PDF karty s jednotlivými tréninky (na vyžádání zašleme mailem)