První TRX STUDIO v ČR najdete v AC BALUO v Olomouci

První TRX STUDIO ve střední Evropě vzniklo na půdě Univezity Palackého Olomouc v AC Baluo. Zbrusu nový komplex sportovišť a zázemí patří bezesporu k těm nejatraktivnějším místům pro pohybové aktivity v České republice. Zdejší univerzita se může pochlubit velmi pestrou nabídkou kvalitních služeb v technologicky i architektonicky nadčasovém zařízení.

NÁVRH

Majitel TRX STUDIA pan Radek Tománek je nejen bývalým absolventem UP Olomouc, ale také celoživotním milovníkem pohybu. Má za sebou celou řadu vytrvalostních běhů, triatlonů a dalších outdoor i indoor aktivit. Jeho láska k pohybu přerostla v myšlenku realizace vlastního pohybového centra, zameřeného především na funkční trénink.

REALIZACE

Po prvních konzultacích s 3D FITNESS s.r.o. a 3D FITNESS Academy, bylo více než jasné, že celé centrum bude postaveno na komplexnosti TRX® závěsného systému a bude realizováno v duchu TRX® STUDIO LINE. Originální konstrukce, závěsné systémy, medicinbaly, kettlebells, to vše v bezkonkurenční kvalitě značky TRX®. Úkolem 3D FITNESS bylo zpracování celého projektu od počátečních vizualizací, grafiky, přes podlahu, školení personálu včetně trenérů, až po kompletní dodávku veškerého vybavení.

VÝSLEDEK

Slavnostní otevření nového TRX STUDIA proběhlo v rámci kongresu 3D FITNESS, pořádaného v letošním roce 2018, rovněž v prostorách UP Olomouc. Zástupci univerzity, tým 3D FITNESS, trenéři i majitelé centra si s nadšením připili na úspěch celého projektu. Tři originální TRX® STUDIO LINE multifunkční konstrukce (TRX® DOUBLE BRIDGE, TRX® CORNER UNIT) jsme doplnili regálovým systémem (TRX® BAY) pro uložení všech tréninkových pomůcek. Podlaha, včetně cvičebních značek, byla navržena a zrealizována podle potřeb tréninku studia. Samostatné stanoviště na dřepy bylo doplněno nakládací osou a kotouči značky ESCAPE. Atraktivní vzhled celého centra jsme umocnili také motivačními slogany a grafikou instalovanou na obvodové zdi i vstupní prostory.

Realizace TRX studia se společností 3D Fitness byla od začátku naprosto profesionální, od prvních návrhu až po finální vybavení. Dosud jsem se nesetkal s tak věrným přenesením virtuálního návrhu do reálné podoby a to vše v řádech dnů. Tento skvělý tým pod vedením Míry Jirčíka můžu jenom doporučit, přesvědčte se sami….
Radek Tománek Jednatel TRX Studia

JAK SE FITNESS SEN PROMĚNIL V REALITU?

Podívejte se na prostory před a po. Stačí chtít a myšlenky se začnou stávat realitou. Stačí chtít a společně proměníme také vaše prostory v úspěšný fitness projekt. Pokud opravdu „CHCETE" , tak se ozvěte a příště zde bude ukázka Vašeho splněného snu.

STAČÍ CHTÍT - 3D FITNESS