Cvič s námi ONLINE

TRX - síla a mobilita

Další lekce na TRX, která  je zaměřená na rozvoj Tvojí flexibility a mobility.  Zacvičíš si v pomalém tempu, budeš kontrolovat jednotlivé pozice těla a zaměříš se také na dýchání. Společně s mobilitou procvičíš důkladně i sílu. Mobilita a síla k sobě patří a jedna bez druhé nemůže existovat. Filip Ti ukáže jak procvičit celé tělo za 20 minut. Celý workout si můžeš samozřejmě upravit dle libosti a zdatnosti. Můžeš zjednodušit nebo ztížit jednotlivé cviky, můžeš si dát delší výdrže anebo celé cvičení opakovat vícekrát. A pamatuj, že je skvělé odcvičit takový trénink několikrát za týden. Protože tělo potřebuje i aktivně regenerovat.  Poslední cvik je takovou malou výzvou, kterou zkus zvládnout. Věříš si? Vyzkoušej a zapoj i své parťáky. A pamatuj – #nefnukejtodas.

Trenér: Filip

Délka: 22 min

POWER BAG - CORE BAG - síla

Krátké cvičení s corebagem, které cílí na silovou vytrvalost. Zaměřili jsme se na výpady, dřepy a prkno, které určitě miluješ. Pokud zrovna nemáš corebag, tak nevadí. Můžeš použít třeba menší cestovní tašku a naplň ji spoustou věcí. I 5kg se počítá. Každé kolo, budou celkem dvě, nám zabere okolo 6 minut. Ukážeme Ti  jednoduché modifikace jak použít corebag do Tvého tréninku.  Zacvič si s námi a vyzkoušej jednoduchou ale velmi účinnou kombinaci. Všechny cviky se dají odcvičit i s kettlebellem. Pamatuj standart zůstává a podmínky se mění. Prvně cvič dobře a potom cvič více.  Klidně si přidej na zátěži nebo udělej dvě kola navíc. Sdílej, pošli dál mezi své přátelé a nezapomeň kouknout i na další naše videa. A pamatuj – #nefnukejtodas.

Trenér: Kuba a Filip

Délka: 20 min

TRX - síla

Kruhový trénink s hlavním tématem, kterým je plank neboli prkno. Zacvič si s námi a vyzkoušej jednoduchou ale velmi účinnou kombinaci cvičení na TRX a s vlastní vahou těla. 5 cviků a 3 kola Ti ukáží, kde jsou Tvoje slabiny. Tohle cvičení jsme záměrně nazvané jako TRX – síla, protože nám půjde především o silovou vytrvalost a perfektní provedení cvičení. Standart zůstává a podmínky se mění. Prvně cvič dobře a potom cvič více. Klasika, která nestárne je samozřejmě, že síla je základ života. My jsme dali tři kola, Ty si klidně přidej. A pamatuj – #nefnukejtodas.

Trenér: Kuba a Filip

Délka: 25 min

TRX & KETTLEBELL - síla

Dvě pomůcky a pořádná nálož silového tréninku. TRX  a kettlebell je skvělá kombinace a ještě když k tomu přidáš programing s fundamentálními pohyby. Nepotřebuješ žádný velký váhy, protože si intenzitu můžeš efektivně změnit tempem cvičení. Ale 2kg zátěž nechej v koutě a nabal třeba pořádnou krosnu, pokud nemáš kettlebell. Ve 25 minutách si skvěle zacvičíš a uděláš dobře pro svoje tělo. Pamatuj, že síla základ života. Síla je totiž sexy. A kdo je silnej, je i zdravej. Pokud si budeš chtít přidat nebo ubrat, tak není problém, pamatuj totiž na správnou techniku provedení cviků. Vše je samozřejmě ve videu. Věříš si? Vyzkoušej a zapoj i své parťáky. A pamatuj – #nefnukejtodas.

Trenér: Filip

Délka: 25 min

TRX - síla a mobilita

TRX Flow je lekce zaměřená na rozvoj Tvojí flexibility a mobility. Dnes žádné bongo bongo nečekej. Zacvičíš si v pomalém tempu, budeš kontrolovat jednotlivé pozice těla a zaměříš se také na dýchání. Filip Ti ukáže jak procvičit celé tělo za necelou půl hodinku. Celý workout si můžeš samozřejmě upravit dle libosti a zdatnosti. Můžeš zjednodušit nebo ztížit jednotlivé cviky, můžeš si dát delší výdrže anebo celé cvičení opakovat vícekrát. A pamatuj, že je skvělé odcvičit takový trénink několikrát za týden. Protože tělo potřebuje i aktivně regenerovat.  Poslední cvik je takovou malou výzvou, kterou zkus zvládnout. Věříš si? Vyzkoušej a zapoj i své parťáky. A pamatuj – #nefnukejtodas.

Trenér: Filip

Délka: 25 min

Vlastní tělo - ruce

Tak a máme tady další cvičení pouze s vlastním tělem. Kuba a Filip ukáží jak se dá cvičit ve dvojicích, takže zapoj i další parťáky a dej si do těla společně. Nezoufej pokud nikoho kolem sebe s chutí do cvičení nemáš. Vše se dá zvládnout i když jste sami. Cvičení je více zaměřené na sílu a silovou vytrvalost. Takže se rozklepeme parádně. Pokud To bude málo, tak si přidej série. Zátěž neprodlužuj ať neztratíš kvalitu provedení. Pokud to bude moc, tak si uber série.  Opět svižná 25 minutovka, která Ti zahřeje svaly v horní půlce těla. No a na závěr velmi šťavnatá výzva, kdy už půjde do tuhého.  Věříš si? Vyzkoušej a zapoj i své parťáky. A pamatuj – #nefnukejtodas.

Trenéři: Kuba a  Filip

Délka: 30 min

STRENGTH BAND - síla a rychlost

Na toto atletické cvičení Ti postačí strength band. Pokud nemáš strength band (o čemž pochybujeme), tak se klidně zeptej u nás v Gymu a mi Ti poradíme jaký odpor zvolit. No ale zpátky ke cvičení. Budeme kombinovat silové cviky zacílené na kyčelní ohyb s cviky pro zlepšení rychlosti a hbitosti. Opět svižná 30 minutovka, která Ti nenechá suchý triko. No a na závěr velmi šťavnatá výzva, kdy už půjde do tuhého.  Věříš si? Vyzkoušej a zapoj i své parťáky. A pamatuj – #nefnukejtodas.

Trenéři: Kuba a  Filip

Délka: 30 min

VLASTNÍ TĚLO

Nemáš doma žádný fitness pomůcky? Nevadí. Nemáš moc čas na cvičení? Nevadí. Kuba s Filipem Ti ukážou, jak se dá dobře kondičně procvičit všechny svaly na těle.  Celý workout je věnovaný silové vytrvalosti, takže nečekej žádný hopsání a aerobik. Žádný útok proti aerobiku – my milujeme aerobik. Dvě kondiční kola, která Ti nejen rozproudí krev v těle, ale také pořádně procvičí a zahřejí svaly. Věříš si? Takže vstávat z gauče a koukej si dát do těla A pamatuj – #nefnukejtodas.

Trenéři: Kuba a  Filip

Délka: 30 min

TRX - síla

Kuba s Filipem Tě provedou svižným 30 minutovým cvičením s TRX. Zaměří se na dva základní pohyby – dřep a přítah.  Dvě kondiční kola, která Ti nejen rozproudí krev v těle, ale také pořádně procvičí a zahřejí svaly. Věříš si? Čapni svoje TRX a pojď do toho s nimi. A pamatuj – #nefnukejtodas.

Trenéři: Kuba a  Filip

Délka: 30 min